JArchitects werd opgericht in 2002 door Axel Segers.  We zijn sindsdien een sterk gevestigde waarde in alles wat betreft Java & Mobile oplossingen.  Vandaag bestaat ons team uit meer dan 35+ medewerkers en adviseren we heel wat klanten in diverse sectoren.

Onze organisatie

Focus

Wij focussen expliciet op de Java & Mobile markt.  Door onze jarenlange expertise en onze lange termijn relaties bij verschillende klanten zijn we ondertussen een befaamde niche speler op de Belgische markt.

Consultancy

Wij leveren consultancy opdrachten on-site bij onze klanten. Dit steeds met het oog op een lange termijn samenwerking en met het doel de juiste expertise bij te brengen in het succesvol opleveren van hun toepassingen.

Projecten

In onze software factory leveren wij kwalitatieve projecten op, dit binnen budget en binnen de afgesproken termijn.  Tijdens onze scrums wordt de klant actief betrokken zodat het opgeleverde product steeds voldoet aan de verwachtingen.

Open cultuur

Wij zijn een organisatie met een no-nonse aanpak en waar er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en plezier. We hanteren een vlakke structuur waar iedereen kan bijdragen in het success van de organisatie.   Elke werknemer deelt ook in de winst van onze organisatie.  Ieder jaar een leuk extrat’tje.

Work-Life balance

JArchitects biedt hun medewerkers een perfecte work-life balance.  Wij zorgen steeds voor een interessant project in de buurt en promoten thuis/remote werk.  Een gelukkige werknemer is onze eerste prioriteit!

Ons motto

Ons motto is “work hard – play hard”.   We zorgen ervoor dat we er regelmatig eens tussenuit kunnen om plezier te maken.  Een pizza lunch, een frisse pint na het werk, Skiën met de collega’s, we doen het allemaal.  Neem zeker eens een kijkje op onze blog.

Ons kwaliteitsmodel

Kwaliteit

Wij ontwikkelen software volgens de regels van de kunst en die perfect voldoet aan de verwachtingen.
We leveren dus niet zomaar een product op, maar we kijken graag enkele stappen verder.  Onze software voldoet aan de laatste security vereisten en is ook uitbreidbaar in de toekomst.

Ervaring

Onze specialisten bekijken elke opdracht met een open en kritische blik. Wij luisteren naar onze klanten en antciperen steeds op basis van onze jarenlange ervaring . We denken dus steeds proactief mee met onze klanten en passen innovatie toe waar het effectief een meerwaarde biedt.

Kennis

Kennis is één van de belangrijkste pijlers binnen onze organisatie. Daarom vinden wij het erg belangrijk om samen te werken met anderen, maar ook om onze kennis te delen. Enkel op die manier kunnen wij zelf ook bijleren en onze job nog beter uitvoeren. Wij delen onze kennis niet enkel intern, maar ook met de klanten.

We zijn trots dat JArchitects genomineerd werd in de categorie snelst groeiende ondernemingen van Limburg