Sinds 2017 richten we ons ook sterk op machine learning engineering en intelligente oplossingen. We bieden onze klanten gespecialiseerd advies en helpen hen hun bedrijfsprocessen aanzienlijk te vereenvoudigen. Onze gecertificeerde specialisten bekijken hoe onze klanten tijd en geld kunnen besparen door efficiënter met uw gegevens om te gaan. We halen kennis en inzichten uit uw bedrijfsdata. Hieruit implementeren we intelligente oplossingen die in de loop van de tijd kunnen evolueren door van deze gegevens te leren. Op deze manier brengen we echte toegevoegde waarde aan uw onderneming.

Bent u op zoek naar een AI of Machine Learning expert? Dan bent u bij JArchitects aan het juiste adres!

Onze experten hebben ervaring met volgende technieken:

  • Conversational AI (chatbots)
  • Natural Language Understanding
  • Fraud detection
  • Forecasting
  • Market Campaign
  • Recommender Systems
  • Prediction, Pattern Recognition
  • Image classification
  • En veel meer …

Conversationele AI (slimme chatbots)

Stel u voor dat uw bedrijf veel sneller en zonder overhead met vragen van klanten kan omgaan. Stel dat het seconden duurt in plaats van de gebruikelijke dagen om deze taken uit te voeren. Gezondheidszorg, verzekeringen, bankieren en vele andere domeinen kunnen baat hebben bij een goede AI. Een chatbot kan 24 uur per dag en 7 dagen per week ondersteuning bieden voor klanten met duizenden gebruikers tegelijk.
Simpel gezegd, intelligente chatbots kunnen uw klanten helpen om hun taken veel sneller zelf gedaan te krijgen. Verbetering van de efficiëntie en minder bureaucratie, lagere kans op fouten en een besparing op uw kosten.

Natural Language Understanding – NLU

Inzicht hebben in de wensen en intenties van uw klant is erg belangrijk. Het zorgen voor een goede klantervaring, via ieder communicatiekanaal dat uw bedrijf biedt. Sommige delen van deze interactie kunnen worden geautomatiseerd met behulp van intelligente agents. Deze agenten kunnen nuttige informatie vastleggen en een betere ervaring en veel rijkere service bieden aan uw klanten.
NLU-technieken stellen uw bedrijf in staat om inzichten te creëren over het gedrag van uw klanten en om te helpen begrijpen hoe ze uw diensten aanvoelen.

Fraude detectie

Een van de belangrijkste processen voor veel organisaties is het identificeren en voorkomen van frauduleuze transacties. Als uw bedrijf te maken heeft met financiële transacties, is de kans groot dat u op een bepaald moment een doelwit wordt, als dat nog niet het geval is. Bereid zijn om met een dergelijke situatie om te gaan, geeft u niet alleen vertrouwen in de uitvoering van uw dagelijkse routines, maar zo kunt u ook financiële rampen en het wantrouwen van klanten voorkomen.

Machine Learning-technieken helpen bij het bouwen van fraudedetectie systemen om tegenaanvallen te activeren bij een geval van frauduleuze transacties. Alsook kan het systeem in de loop van de tijd evolueren d.m.v het bijleren over de gegevens die uw bedrijf al dagelijks verzamelt, waardoor uw bedrijf elke dag veiliger wordt.

Prognose en marketing campagne

Welke actie moet u ondernemen met betrekking tot uw producten of dienstenportfolio? Moet u een verkoopcampagne starten, de prijs verhogen of de productie van een specifiek artikel volledig stopzetten? Welke van deze acties zou uw bedrijf het meest ten goede komen?
Het vermogen om de vraag van klanten te begrijpen en te voorspellen, is cruciaal voor het optimaliseren van beslissingen. En het vermogen om weloverwogen beslissingen te nemen is cruciaal voor de gezondheid en prestaties van uw bedrijf.
Historische gegevens en algoritmen voor machine learning komen om je te redden in deze scenario’s. We kunnen modellen bouwen met veel relevante factoren zoals seizoensgebondenheid, trends en andere statistieken om de beste inzichten te gebruiken voor de besluitvormers in uw organisatie.

Er zit zoveel meer in Machine Learning. Het is bijna onmogelijk om alle mogelijkheden op te sommen. Voorspelling, patroonherkenning en beeldclassificatie, aanbevelingssystemen, gebruikersgedrag, semantische analyse, sentimentanalyse en nog veel meer. Het kernconcept om in gedachten te houden is ‘data-driven’. Als uw bedrijf over gegevens beschikt, kunt u er bruikbare inzichten uit halen. Met de juiste methoden en de juiste experts kunt u profiteren van de verborgen schatten in uw gegevens om nog beter te worden in uw bedrijfsdomein. JArchitects is er om u te helpen en zo uw bedrijf kostenefficiënter te maken.